Tavaszi tárlat felhívás

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Művészetek Háza Veszprém, 2019. május 11 – június 29. között rendezi meg Veszprémben a hagyományos VESZPRÉMI TAVASZI TÁRLATOT A tárlat a veszprémi Gizella Napok Művészeti Fesztivál kiemelkedő eseménye. A tárlat helyszínei: Művészetek Háza Veszprém /Csikász Galéria, Várgaléria, Magtár

 

A pályázat nyílt, arra nevezhet, aki Veszprém városhoz és Veszprém megyéhez kötődik, itt él vagy alkot. Tematikai megkötés ezúttal nincs, alkotónként 2 db, 2016. után készült – bármilyen médiumot használó – képzőművészeti alkotást várunk.

A falra szánt művek maximális vízszintes mérete 150 cm.

 

Tudnivalók:

A pályázatra első körben a művekről válogatásra alkalmas digitális fotókat várunk a következő címre: muveszetekhazav@gmail.com

A digitális fotók paraméterei:

Minimum 2000 pixeles hosszabbik oldallal, az alkotó nevének, a mű címének, technikájának és pontos méretének megadásával. Ha szükséges, kísérő szöveg csatolható.

Video munkák esetében a mű kisfelbontású kópiája teljes terjedelmében kerüljön feltöltésre.

 

Feltöltési határidő:

2019. április 14., vasárnap 24 óra.

 

A digitális formában beérkezett pályamunkákból szakmai zsűri válogatja ki a kiállításra bekerülő műveket, valamint a díjazásban részesülő alkotókat. A kiállításra beválogatott művek alkotóit 2019. április 18-ig értesítjük. A művek begyűjtése várhatóan 2019. április 25-26-dikán, a szokásos helyeken történik (Pápa, Ajka, Tapolca, Várpalota, Budapest).

 

További információ: Művészetek Háza 8200 Veszprém, Vár u. 17. +36 88 425-204

 

Jó munkát és eredményes szereplést kívánnak a VESZPRÉMI TAVASZI TÁRLAT 2019. meghirdetői és szervezői!

 

 

Veszprém, 2019. február 25.

 

 

Hegyeshalmi László

igazgató